iPhone X: de smartphone van de toekomst

iPhone X: de smartphone van de toekomst

21 juni 2018 0 Door admin

Er is een reden waarom de iPhone synoniem is geworden voor de smartphone: Apple heeft een product op de markt gebracht wat garant staat voor kwaliteit. Natuurlijk geldt hetzelfde voor het laatste model dat recent uitgebracht is: de iPhone X. Deze nieuwe iPhone wordt door Apple de smartphone van de toekomst genoemd, vanwege een aantal innovaties waarover deze iPhone beschikt. Deze unieke eigenschappen worden hieronder voor je op een rijtje gezet.

De bijzondere innovaties van de iPhone X

OLED scherm

Toen de iPhone X op 12 september 2017 werd aangekondigd, verkondigde Tim Cook vol trots dat deze smartphone de iPhone van de toekomst is. Het is gemakkelijk om te denken dat we hier te maken hebben met een verkooppraatje, echter zijn er wel kwaliteiten van de iPhone X te benoemen die wel degelijk erg innovatief en baanbrekend zijn. Zo is de iPhone X de eerste smartphone die gebruik maakt van een OLED scherm. Deze nieuwe technologie is een nieuwe manier om digitale displays beeld te laten tonen. Door de unieke manier van beelden creƫren is het beeld scherper en sneller dan ooit. Een film of serie kijken op je iPhone heeft er nog nooit zo goed uitgezien.

Draadloos oplaadbaar

Daarnaast is deze iPhone X de eerste iPhone die draadloos op te laden is. Geen gedoe meer met draadjes die in de war kunnen raken, of die je onderweg nergens kunt verbinden. Plaats de adapter in de stroom, maak verbinding via de iPhone X en voor je het weet is de accu weer gevuld. Nog nooit was het opladen van je telefoon zo eenvoudig!

Face ID technologie

Deze iPhone is tevens de eerste iPhone die gebruik maakt van de Face ID technologie. Hierbij wordt aan de hand van infrarode puntjes het gezicht van de eigenaar van de telefoon ingescand. Wanneer de telefoon geopend wordt, kan dit alleen wanneer het gezicht van de eigenaar herkend wordt. Niemand anders kan dus jouw telefoon openen.