Huawei toont de nieuwe Huawei Watch GT 3 Pro-serie

28 juni 2022 0 Door admin

Er zijn maar liefst twee nieuwe modellen van de GT 3 Pro-serie, die hopelijk binnenkort in Nederland beschikbaar zullen zijn. Een van de nieuwe modellen is de Huawei Watch GT 3 Pro als beste model van de twee. In dit artikel meer informatie over het laatste nieuwe van deze aankondiging.

Op woensdag 18 mei heeft Huawei de nieuwe modellen aan het publiek gepresenteerd. De nieuwe smartwatches zullen in heel Europa kunnen worden gekocht. Op dezelfde dag is de Watch Fit 2 aangekondigd. Naast de Watch GT 3 is er ook een duurdere model aangekondigd, de Watch GT 3 Pro. Alle functionaliteiten en specificaties van deze nieuwe modellen zijn inmiddels ook al bekend. 

Beide modellen van de Wath GT 3 Pro zijn voorzien van een workout-modus, waar gebruikers uit meer dan honderd verschillende mogelijkheden kan kiezen. Deze gegevens kunnen verder ook gedeeld worden met verschillende apps, zoals Runtastic. Ook kan de sporter gebruikmaken van een hardloopplan en heeft de horloge een nauwkeurige tracking van je locatie. De ECG-functie is helaas nog beschikbaar in Nederland.

Watch GT 3 Pro modellen

De Huawei Watch GT 3 Pro Titanium Edition heeft een 1.43 inch scherm van AMOLED. De resolutie van het scherm is 466 x 466 pixels. De behuizing is van titanium, het scherm van saffierglas en verder heeft het een keramische achterkant. Dat maakt de smartwatch stootbestendig en duurzaam. Op de nieuwe Huawei Watch GT 3 Pro heb je genoeg functionaliteiten als sporter. De Huawei Watch GT Pro Titanium Edition zou een batterijduur moeten hebben van 14 dagen, 8 dagen bij intensief gebruik. Een leuk gadget om je nieuwe Huawei toestel mee te combineren. Op je grote smartphone speel je in hoge resolutie de leukste games, zoals Candy Crush en Random Runner. Kijk eens op gokpedia.nl voor het laatste online casino nieuws en de leukste slots.

Het andere model is de Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition. Huawei geeft aan dat dit model bedoeld is voor mensen die houden van kunst en techniek. Dit model heeft namelijk ook de schilder Sandra Botticelli als inspiratie genomen bij het maken van dit model. Je ziet namelijk dat de bloemenwijzerplaat steeds veranderd om het uur. De smartwatch heeft een 1.32 inch AMOLED-beeldscherm. De Watch GT 3 Pro Ceramic Edition zou volgens Huawei een batterijduur hebben van 7 dagen, 4 dagen bij intensief gebruik. De Ceramic Edition kost 499 euro, de Titanium Edition 369 euro. Beide zijn te koop vanaf 18 juni.