3 dingen die je moet doen (of juist niet…) als je op pad gaat met je drone

3 dingen die je moet doen (of juist niet…) als je op pad gaat met je drone

23 maart 2019 0 Door admin

Als je een drone hebt gekocht zal je waarschijnlijk elk moment van de dag met je drone willen vliegen. Dit is logisch, want er valt heel veel te ontdekken met je drone. Alleen is dit niet altijd handig. In sommige omstandigheden kun je beter niet gaan vliegen met je drone. In dit artikel zullen we je daarom vertellen welke dingen je moet doen, of juist niet moet doen als je op pad gaat met je drone.

Vermijd het donker

Vlieg niet in het donker. In het donker vliegen lijkt misschien leuk, maar dit is absoluut geen aanrader. Je kunt je drone namelijk heel slecht zien in het donker en zo kunnen er gemakkelijk ongelukken ontstaan. Heb dus geduld, want anders zal het je erg duur kunnen komen te staan.

Wind is je vijand

Pas op bij hevige wind. Bij een hevige wind kun je maar beter oppassen. Het is namelijk erg moeilijk om met deze omstandigheden te vliegen. Je kunt namelijk totaal geen controle houden over je drone, want hij zal alle kanten op slingeren en je vlucht eindigt dan misschien wel in een crash. Dit wil je natuurlijk niet.

Houdt je drone in het vizier

Maar wat moet je dan vooral wel doen? Dat zullen we je nu vertellen. Volg je drone ten alle tijden! Het is erg gevaarlijk om blind te vliegen, want je hebt dan alleen een idee van wat er gebeurt in het zichtveld van je drone. Je kunt dus niet zien als er iets van achter op je drone afkomt en hierdoor kun je het dan ook niet ontwijken.